Affiliates

Symbid wil de toegang tot financiering voor ondernemers versimpelen. Wil jij ons helpen onze boodschap te verspreiden?


Wat is een Symbid affiliate?

Een Symbid affiliate is een vertegenwoordiger van het Symbid platform. Het doel van de affiliates is om de naamsbekendheid van Symbid te verhogen en ondernemers aan te dragen die financiering willen ophalen via het Symbid platform. De affiliates worden hiervoor beloond.

Het vergroten van de naamsbekendheid gebeurt onder andere door het bezoeken van evenementen gerelateerd aan MKB financiering en ondernemerschap. Er wordt van affiliates verwacht dat zij netwerken en afspraken met ondernemers gaat opzetten. Daarnaast kunnen affiliates mogelijk nieuwe affiliates uit hun netwerk voordragen aan Symbid.

Wat kan een Symbid affiliate verwachten?

Het doel van een Symbid affiliate is om ondernemers, op zoek naar financiering, te overtuigen zich in te schrijven op het Symbid platform. Deze registratie kost € 350,00. De ondernemer krijgt hiervoor 2,5 uur consultancy van een financieel adviseur van Credion. De ondernemer zal, samen met de adviseur, zijn financieringsvraagstukken op orde maken.

De Symbid affiliate ontvangt een vast bedrag van € 75,00 als een ondernemer zich registreert via de unieke affiliate URL en de registratiekosten heeft voldaan. Zo makkelijk is het!

Meer weten?

Neem contact met ons op via email.